donderdag 27 juni 2013

30 weken

Hoog tijd om hier nog eens wat neer te pennen. Vreemd hoe de behoefte om gevoelens en gedachten te delen afneemt als je gelukkig bent.

Ons kroketje is al 30 weken. De tijd vliegt voorbij. Stilaan beginnen meer en meer mensen mij te vragen of ik nog niet aan het aftellen ben. Niets is minder waar. Ik geniet volop van de zwnagerschap. Alles gaat goed en ik heb voorlopig geen last van kwaaltjes. Ik heb afgelopen nacht en de nacht ervoor wel wat slechter geslapen, maar ik hoop dat dat gewoon toevallig slechte nachten waren en niet het teken dat slapen vanaf nu minder goed zal gaan.

Voorlopig zijn alle echo's al tip top in orde geweest. Bij de laatste controle, 4 weken geleden, woog ons kindje 1200gram en was hij al 36cm, perfect op schema dus. We hebben heel mooie echo's van de vorige keer. Ons kroketje was naar ons aan het wuiven, zo schattig! Volgende week vrijdag krijgen we hem terug te zien.

Ondertussen zijn we begonnen met prenatale lessen bij een vroedvrouw. Samen met een ander koppel krijgen we uitleg over de verschillende fasen van de bevalling en dergelijke. Heel interessant, hoop dat ik er tijdens de bevalling zelf ook iets aan ga hebben.

Ik wil stilaan beginnen aan de suikerbonen, maar we hebben nog steeds geen beslissing genomen over de naam. We twijfelen nog tussen 2 namen...

Voor de rest heb ik niet veel te vertellen, ik ben nog steeds voltijds aan het werk en ga waarschijnlijk blijven werken tot 1 week voor mijn uitgerekende datum. Mijn man is elke dag gretig aan het bouwen aan ons dat meer en meer vorm begint te krijgen. De verhuis zou eind november of december doorgaan. Dus non even met ons ventje op ons appartementje wonen.

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Een nieuwe blog. Ik kwam eens in de zoveel dagen kijken op je site of er misschien al een nieuwe blog geschreven stond haha. Wat ontzettend fijn om te horen dat het zo goed met je gaat, volhouden! Dikke knuffff

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey meis, kom vaak even bij je spieken in de hoop dat er een update opstaat. Inmiddels al lekker aan het genieten van de kleine? Of zit hij nog veilig in mama's buik?
    Denk aan je! Knuf

    BeantwoordenVerwijderen