zondag 10 juni 2012

Game over

De (voorlopig) laatste poging is afgerond en zoals de titel doet vermoeden, was het geen happy end. Ik had dinsdag nod, mij borsten voelden gespannen maar voor de rest was er geen enkel teken van ms te bespeuren. Dinsdag ging voorbij zonder ms, ook woensdag liet ik achter mij, zelfs donderdag en vrijdag waren er geen ms te bespeuren. De hoop groeide en ik begon echt te geloven dat het deze keer raak was. Zaterdag was het helaas prijs, daar waren de ms. Bij deze rond ik de hele mmm even af en lassen we een pauze in.

De pauze gaat gepaard met gemengde gevoelens, nu het zover is, wil ik eigenlijk gewoon doorgaan , doorgaan tot wij ook eindelijk eens positief nieuws krijgen. Maar ik weet dat dat niet kan, ik moet eerst afvallen, 5 tot 10kg is een must en dan beginnen we er opnieuw aan. Mijn doel is om er in september terug aan te beginnen. Deze blog wordt dus heel even een blog over afvallen, maar hopelijk duurt dat niet lang.

Op 27 mei heb ik een afspraak in het ziekenhuis om mij te begeleiden bij de afvalrace. Ik ben sinds 13/05 mijn best aan't doen om af te vallen hierbij een overichtje:

Start: 101,2
Nu: 99,2
Doel: 89

Wish me luck!

2 opmerkingen:

  1. OH meis was ontzettend balen zeg!!! Ik wil je heel erg veel sterkte wensen aankomende maanden!! Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ge kunt het! Laat weten hoe het loopt ginder, he. Ik duim mee

    BeantwoordenVerwijderen