dinsdag 20 maart 2012

IUI 2

De tweede ronde menopur liep niet helemaal zoals verwacht. Bij de eerste fm was er helemaal niets te zien. Langer doorspuiten was de opdracht. Helaas was fm 2 ook niet wat het moest zijn, waardoor de gyn aangaf dat ik de dosis moest verhogen. Ik was best wel teleurgesteld, de eerste ronde was zo goed gegaan waarom is de tweede ronde nu zo anders en reageer ik nu al niet meer goed op de medicatie? Anyway, na 19 lange dagen eindelijk reactie, er zat een mooi ei van 19 mm, ik mocht pregnyl spuiten en op internationale vrouwendag (8/03) was iui 2 een feit.

De wachtenweken waren weer lang en het liefst van al had ik doorgespoeld naar donderdag 22/03. Ik heb extra mijn best gedaan om het hoopmonster wat onder controle te houden. Ik moet zeggen dat het al beter gelukt is als de vorige keren. Ik kom dan wel steeds in zo'n vreemde situatie terecht: enerzijds denk ik 'je moet hopen en denken dat je zwanger bent, want negatieve gevoelens zullen echt niet helpen', anderzijds denk ik :'niet te hard hopen anders is de teleurstelling weer zo groot'. Probeer daar maar eens een evenwicht tussen te zoeken. Wat wel hielp, is beseffen dat ik een dosis pregnyl in mijn lijf heb zitten wat op zich misschien ookal wel een paar dingen die ik 'voel' kan verklaren. Ik heb mij deze cyclus vooral blindgestaard (letterlijk dan) op de witte vlekjes op mijn tepelhof ( oh god ik kan niet geloven dat ik dat hier echt aan het neerschrijven ben). Zou het een teken zijn? Zijn het er niet meer als anders? Voor de rest kon ik mezelf vrij goed in de hand houden.

Verder niet veel nieuws te vertellen, ik ben voor de verandering weeral ziek. Iedere maand rond mijn nod hetzelfde liedje. Ik ben nog nooit zoveel ziek geweest. Deze keer heb ik een serieuze valling met alles erop en eraan.

Donderdag nod, ik hou jullie op de hoogte!

1 opmerking:

  1. Ik duim mee D! Idd vreselijk dat dat lichaam altijd anders reageert. Know the feeling. Trachten te aanvaarden dat het iedere keer weer anders zal zijn. Maar frustraties heb je toch.

    Donderdag is morgen ...

    BeantwoordenVerwijderen