maandag 5 december 2011

D en het ei take 2

Gisteren bij de gyn geweest voor fm en bloedname. Er zit een ei klaar van 18 mm en er is een mooi slijmvlies opgebouwd. Vaandaag uitslag gekregen van mijn bloed. Alle waarden zitten goed, ik moet deze avond bij de huisarts de pregnyl laten zetten.

Ik zou blij moeten zijn maar ik durf niet goed. Had dit weekend ergens gelezen dat je als 'normaal koppel' slechts 10% kans hebt dat je tijdens een cyclus zwanger geraakt. Dat is toch ontzettend weinig?? Hoeveel 'pech' hebben mensen dan die ongewenst zwanger worden?

Ik ga proberen niet te hard te gaan zweven de komende twee weken en mezlef niet teveel valse hoop te geven...

Nu dus volop klussen, afwachten en duimen!

2 opmerkingen:

  1. Probeer je inderdaad niet te focussen op de 10%, tenslotte is het een gemiddelde maar vaak wel waar! En fertiliteit maakt de kansen dan nog eens kleiner, maar de kansen zijn er nog hoor!! Ook jij zal ooit kunnen genieten van een wondertje (en ik hopelijk ook) en natuurlijk liever vroeg dan laat eh ;-)

    Succes!
    Liefs X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch weer positief dat je een eitje hebt. Ja, dat van die kansen, vind/vond ik ook niet zo evident (alhoewel volgens mij 10 wel zeer laag is, denk eerder 15?). Thumbs up tijdens wachtweken x

    BeantwoordenVerwijderen